Початок збору анкет-реєстрацій

Початок збору анкет-реєстрацій

Нарешті це сталося!

В це світле свято Різдва, оголошуємо старт відбору сімей на отримання безоплатного житла для ВПО в рамках благодійного проєкту “Маєток”!

Для участі у відборі, потрібно ознайомитись з інструкцією, потім уважно заповнити анкету.

Анкети приймаються з 25.12.23 по 15.01.24 включно.

16.01.2024 ми опублікуємо результати, де будуть вказані ПІБ кандидатів та набрана кількість балів. Підрахунок балів відбувається автоматично, на підставі критеріїв КМУ.

З 16.01.2024 до 31.01.2024 р. буде тривати перевірка документів, що підтверджують дані анкети. Та, нарешті, по результатам перевірки, ми оголосимо родини, які отримають ключі від своїх нових будинків!

* Заявки приймаються у період з 25.12.2023 до 15.01.2024. Після завершення цього періоду, усі наступні заявки попадають у лист-очікування. Наступний період прийому заявок буде оголошений одразу після анонсу будівництва наступної черги.

** Окремі черги формуються для одномодульних та двомодульних будинків.

Крім того, Ви можете підтримати нашу ініціативу фінансово. Здійснивши пожертвування на наш проєкт, ви допоможете забезпечити житлом ще більше сімей, які цього потребують!

"Маєток" — це не лише будівництво стін і даху, але й відновлення віри у світле майбутнє. Цей проєкт - це шанс подарувати частинку Різдвяного духу тим, кому це дуже потрібно.

З Різдвом, любі! Бережіть себе!

MOD_MAETOKCHAT_PHOTO_ALT
Вікторія
Вітаю! Готова Вам допомогти. Напишіть мені, якщо хочете надати або отримати допомогу
Вас вітає проєкт "МАЄТОК" Благодійного фонду "Батьки для України"